+31(0)6 34456545 info@tib-nederland.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Diensten

Beheer en onderhoud gebouwgebonden installaties

Bij TIB-Nederland zijn we gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties zoals onder andere luchtbehandelingsinstallaties, warmtepompinstallaties, cv-installaties en regeltechnische installaties. Wij bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw installaties optimaal presteren en voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Installatie vervanging en aanleg

In samenwerking met onze betrouwbare partners verzorgen wij de vervanging en aanleg van diverse installaties. Of het nu gaat om het vervangen van verouderde systemen, verduurzamen van bestaande installaties, wij leveren hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de laatste technologische ontwikkelingen en wettelijke eisen.

Meerjaren onderhoudsplanningen

Een goed onderhoudsplan is essentieel voor het verlengen van de levensduur van uw installaties en het minimaliseren van ongewenste en vervelende storingen. Wij helpen u bij het opstellen van Meerjaren OnderhoudsPlanningen (MJOP) die rekening houden met uw specifieke behoeften, budget en wettelijke verplichtingen.

Conditiemeting bouwkundig- en installatietechnisch

Met behulp van geavanceerde methoden voeren wij conditiemetingen uit voor zowel bouwkundige als installatietechnische aspecten van uw gebouwen. Deze gedetailleerde analyses bieden waardevolle inzichten in de staat van uw vastgoed en installaties en stellen u bovendien in staat om op basis van ons advies een goede budgettering te doen voor vervangen of aanpassingen in uw systemen voor de komende jaren.

Interim management

Wij begrijpen dat continuïteit van cruciaal belang is voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden wij interim managementdiensten aan om uw installaties efficiënt te beheren tijdens overgangsperiodes of bij afwezigheid van vast personeel. Onze ervaren managers nemen tijdelijk de leiding over uw technische afdeling en zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien.

Duurzame energie en onderhoud

Als voorstander van duurzaamheid zijn wij gespecialiseerd in het leveren van energie-efficiënte oplossingen die niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Van het onderhoud van luchtbehandelingssystemen tot het implementeren van zonne-energie en warmtepompinstallaties, wij helpen u graag om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energieverbruik te verminderen.

Services voor scholen en vastgoedeigenaren

Wij begrijpen dat scholen en vastgoedeigenaren unieke uitdagingen hebben als het gaat om het beheer van faciliteiten. Daarom bieden wij specifieke diensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften, zoals het plannen van onderhoudswerkzaamheden buiten schooluren, het implementeren van energiebesparende maatregelen en het bieden van 24/7 storingsdiensten om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen.

Home

Lees meer …

Contact

Lees meer …

Innovatie die de norm bepaalt: wij zijn pioniers in ons vakgebied