ONDERHOUDSCONTRACTEN

Uw pand is voorzien van diverse gebouw gebonden installaties die allen een eigen aanpak van onderhoud kennen. Goed onderhouden installaties presteren beter en verbruiken minder energie. Kortom indien u kiest voor Technisch Installatiebeheer Nederland,  kiest u voor lagere onderhouds- en energiekosten en een juist contract.

Onderhoudscontracten, hetzelfde als een maatpak:

Geen enkel pand, installatie of klant is hetzelfde, vandaar dat geen enkel onderhoudscontract hetzelfde is.

Technisch Installatie Beheer-Nederland luistert naar uw wensen en adviseert u omtrent het soort contract, de werkzaamheden die (verplicht) uitgevoerd moeten worden en een eventuele meerjarenonderhoudsplanning zodat u op een juiste manier uw investeringen kunt budgetteren.

Afhankelijk van wetgeving op keuringen van installaties kunt u de keuze maken voor een 1-jarig, 2-3-5 of zelfs een tienjarig contract. U betaald ieder jaar dezelfde kosten, waarbij Technisch Installatie Beheer-Nederland de verplichte keuringen voor u vervult, er zijn dus geen plotseling te verwachten kosten voor keuringen en wetgeving.

Omdat iedere klant zijn- of haar eigen wensen heeft, bespreken we deze vooraf, adviseren u hierin en leggen dit vast in een maatcontract.

Jarenlange ervaring in het onderhouden van klimaatinstalaties dragen wij graag uit, bij Technisch Installatie Beheer-Nederland voelt u zich al snel ontzorgt.

Wij kunnen alle gebouw gebonden installaties voor u servicen of onderhouden.

Voor een aantal disciplines werken wij samen met vaste partners die conform onze specificaties te werk gaan en aan ons rapporteren, Technisch Installatie Beheer-Nederland rapporteerd aan u en adviseert u over mogelijke investeringen.

Door samenwerking met lokale installateurs- en inspectiebedrijven kunnen wij lage kosten garanderen met een korte lijn richting u als onze gewaardeerde klant.

De volgende disciplines kunnen wij opnemen in onze maatcontracten:

  • centrale verwarmings installaties
  • aiconditionings installates
  • luchtbehandelings installaties
  • electrische installaties
  • brandbeveiliging
  • inbraakinstallaties
  • noodverlichting/vluchtwegaanduidings instalaties
  • liftinstallaties
  • Sprinklerinstallaties

 Onderhoudscontract Technisch Installatie Beheer-Nederland:

Technisch Installatie Beheer-Nederland is vooruitstrevend en innovatief,  heeft u nog andere wensen,wij denken graag met u mee. bel ons voor het laten aanmeten van uw maatcontract.